Belle Époque Beach Residence


Един проект на "Чобанов & Стоянов" и Genig Studio

Belle Époque Beach Residence е първокласна резиденция с апартаменти, разположена на самия морски бряг. Заема един от последните свободни терени на първа морска линия в най-живописната част на Лозенец — плаж “Амбелиц”, до едноименния скалист нос. В съседство се намират популярният ресторант Tarama и сърф училището Oxo. Центърът на Лозенец и всички негови емблематични заведения By The Way, Summer Mood, Hacienda, са на 10 минути пеша.
Резиденция Belle Époque е проектирана от един от най-успешните български архитектурни екипи през последните години Genig Studio. Инвеститор на проекта е компанията за бутиково строителство “Чобанов & Стоянов”.  Творческо вдъхновение за нашата резиденция сме черпили от атмосферата на Лазурния бряг във Франция и неговите световно известни курорти Сен Тропе, Ница и Кан.

През последните години Лозенец се превърна в любимото лятно убежище на хора с висок социален статус в България — артисти и известни личности от шоу средите, бизнесмени и висококвалифицирани професионалисти. Тук те намират перфектни плажове, кристално море, приятен климат, реномирани заведения и културен нощен живот. И всичко това сред непретенциозната атмосфера на малкия морски курорт, запазил тишината и спокойствието, близостта до природата... Ето защо днес Лозенец често е наричан "Българския Сен Тропе".

Създадохме Резиденция Belle Époque с амбицията да стане най-луксозният комплекс в Лозенец. Едно място на интелигентен разкош, уют и комфорт, отговарящо на най-високите изисквания за постоянно обитаване или почивка. Среда от културни и успешни хора, с които можете да общувате и да се забавлявате. Позитивно мислещи личности, които харесват Лозенец именно заради тази непринудена атмосфера и липса на открита помпозност, така присъщи за някои други комерсиални морски курорти в България. Само тук тези хора се чувстват в свои води и имат усещането за принадлежност към едно специално общество…

Belle Époque е проектиран в типична френска архитектура и черпи вдъхновение от атмосферата на Лазурния бряг. Елегантна постройка с класически форми, символ на вечната непреходност на “Хубавото време”. Строителни решения и изтънчен дизайн, които няма да видите никъде другаде по нашето Черноморие. Безкомпромисно качество на довършителните работи и изобилие от материали най-висок клас. Предимство на естествените елементи - камък по фасадите, настилки от мрамор и дърво. Оборудване от световни марки и производители. Великолепно оформени общи части на сградата, лоби зона и рецепция. Дизайнерски завършени апартаменти “до ключ” с мрамор, травертин и трислоен естествен паркет. Възможност за завършване по индивидуален интериорен проект.

Отделяме внимание на всички нужди на собствениците и техните гости. Освен задължителното целогодишно обслужване и поддръжка на резиденцията, ние осигуряваме и специални услуги, които правят живота на нашите собственици безгрижен - обслужване на рецепция, охрана, квалифицирани домашни помощници, камериерки и детегледачки. Управлението и поддръжката на Резиденцията е поверено на наша собствена мениджмънт компания и утвърдени професионалисти, които сме тренирали през годините в другите над 20 комплекса, построени от нашата компания. Само така можем да гарантираме завинаги перфектно обслужване на своите клиенти и пълно удовлетворение от направената от тях инвестиция.

Ние строим за интелигентни хора, които ценят своя труд и инвестират разумно. В Belle Époque купувате късче от единствена по рода си морска резиденция. Ваканционен дом без аналог във всяко едно отношение! Цената на имота е ниска за стойността и удовлетворението, които получавате…
Защото за нас щастието в живота идва от истински стойностните неща. Belle Époque носи радост за сетивата, събирайки в себе си място, гледки, пясък, плаж, съседи, приятелство, емоции, лукс, разкош, уют, комфорт, спокойствие, безгрижие, красота, класика, вечност, принадлежност към нещо специално.

Точно така разбираме Лозенец. Точно това сме търсили в Belle Époque...

Прочетете цялата По-малко информация

Местоположение
Концепция
Архитектура
Генерален план
Архитектурни планове
Брошура
Материали и завършване
Обзавеждане
План на строителството
Строителни новини

Новини от строителството на Belle Époque

Галерия Belle Époque
Видео анимация
Видео от въздуха
Видео "Един ден в Лозенец ..."
Галерия с. Лозенец
Поддръжка на комплекса
Стопанисване на апартаменти
Отдаване под наем на апартаменти
Допълнителни услуги за собственици
Цени и свободни апартаменти
Планове за плащане
Покупка с ипотека
За инвеститора
Контакти
Сътрудничество по продажбите